Aktivnosti

Voda, narava in dobra družba … Vabljeni, da se udeležite aktivnosti, ki jih organiziramo, in doživite nepozabne izkušnje.

Aktivnosti so primerne za vsakogar!

IMG_2421Tečaji kajaka za otroke in odrasle

Organiziramo tečaje, kjer se spoznate z osnovami kajaka. Tečaji so namenjeni otrokom in odraslim, ki jih zanima kajak. (Več informacij

Počitniško varstvo in mala šola kajaka za otroke

Za otroke organiziramo počitniško varstvo, kjer bodo s svojimi vrstniki počitniške dni preživeli na svežem zraku in spoznali osnove kajakaškega športa. (Več informacij)

IMG_2388Izleti s kanuji in kajaki po Ljubljanici

Nepozabno spoznavanje Ljubljanice z njene gladine. Ogled mesta Ljubljane ali veslanje po Ljubljanskem barju… (Več informacij)

 

PRED_IMG_2484Športni dnevi

Organizacija športnih dni za osnovne in srednje šole, kjer mladi spoznajo lepote obvladovanja vode in kajakaški šport ter se v njem tudi sami preizkusijo. (Več informacij)

c9b406d41e21e625a5fa08d24e069aea

Pikniki pod kozolcem

Druženje ali praznovanje ob Ljubljanici, ki ustvarja zelo lepo kuliso. Na voljo vse, kar potrebujete za piknike! (Več informacij)

Pikniki za otroke

Druženje otrok ali praznovanja  ob Ljubljanici, ki ustvarja zelo lepo kuliso. Na voljo vse, kar otroci potrebujejo za sproščeno popoldne! (Več informacij)

Uvajanje invalidov v kajakaški šport

Tudi gibalno ovirane osebe se lahko preizkusijo v veslanju! V Sloveniji se je začela razvijat disciplina parakajak. (Več informacij)

SUP (StandUp-Paddling)