Tri medalje za naše spustaše na svetovnem prvenstvu

Zadnji junijski konec tedna je na Dunaju potekalo svetovno prvenstvo v sprintu na divjih vodah. Slovenska reprezentanca, ki jo vodi naš klubski trener Srečko Masle, že nekaj let z največjih tekmovanj prihaja z medaljami. Nič drugače ni bilo tudi letos. Slovenci so domov prinesli kar šest odličij, od tega štiri iz posamičnih voženj in dve iz ekipnih preizkušenj.

.facebook_-427300724

KKK Ljubljana je imel na SP štiri predstavnike. Luka Žganjar in Peter Žnidaršič sta v konkurenci posameznikov v kategoriji C2 postala svetovna podprvaka. Poleg tega sta v ekipnih vožnjahv kategoriji C2, skupaj z reprezentančnimi kolegi, med katerimi sta tudi Maks Frančeškin in Tim Kolar (oba KKK Ljubljana), osvojila še bronasto kolajno. Tim pa si je priveslal tudi srebro, skupaj z Nejcem Žnidarčičem v ekipni preizkušnji kajakašev.

Čestitke vsem slovenskimreprezentantom, saj je vsak domov prinesel najmanj eno medaljo!

Več o neverjetnih slovenskih uspehih si lahko preberete na: http://www.kajak-zveza.si/moduli/novice/sprinterji-na-divjih-vodah-z-dunaja-prihajajo-s-sestimi-kolajnami

Za spustaši je tako odlična sezona, ki se bo za mladince in mlajše člane dokončno zaključila po mladinskem in U23 svetovnem prvenstvu, ki ga konec julija gosti Amerika.

Zadnje novice

Tacen 2024: Eva na vrhu
21.04.2024
Eva v Solkanu na 3. mestu
24.03.2024
Spustaši odlično v novo tekmovalno leto
17.03.2024
Ajda in Sara začeli sezono na stopničkah
17.03.2024

Zadnje dejavnosti