Konec tedna v Osilnici: tri zlate

Na Kolpi so se 24. in 25. 4. 2015 začele letošnje izbirne tekme v spustu: v petek v spust sprintu in v soboto v klasičnem spustu. Ob tem so sobotno dopoldne tekmovali v slalomu. Tekmovalci KKK Ljubljana smo se odlično odrezali, zlato so si priveslali kajakaša Anže Urankar in Tim Novak ter kanuist Luka Žgajner.

Na petkovi sprinterski preizkušnji v spustu je med članicami tekmovala Neža Jarc. Med člani v kajaku je Maks Frančeškin zasedel 3. mesto. Pri članih v kanuju sta Luka Žganjer in Peter Žnidaršič zasedla 4. in 6. mesto. V kategoriji mladincev je v kajaku zmagal Anže Urankar, na 2. mesto pa se je uvrstil Tim Novak. V tej kategoriji so nastopili še Domen Tominec (6. mesto), Matej Jereb (8.), Blaž Anžlovar (10.) in Marko Petek (13.). Poleg tega smo imeli tudi edino predstavnico med mladinkami Tejo Vrbnjak Erbežnik.

Na sobotni klasični preizkušnji pa je med člani v kajaku Tim Kolar zasedel 2., Maks Frančeškin pa 3. mesto. V kanuju je zmagal Luka Žganjer, Peter Žnidaršič pa je zasedel 3. mesto. Med članicami in mladinkami sta tekmovali samo predstavnici našega kluba Neža Jarc in Teja Vrbnjak Erbežnik. V mladinski konkurenci pa je tokrat zmagal Tim Novak, pred Anžetom Urankarjem. Poleg tega je bil Domen Tominec 5., Matej Jereb 8., Blaž Anžlovar 9., Marko Petek pa 11.

Na sobotnem dopoldanskem slalomu sta nastopili predstavnici KKK Ljubljana in med mladinkami zasedli 2. mesto Teja Vrbnjak Erbežnik ter 3. mesto Jana Hočevar.

Zadnje novice

Eva v Solkanu na 3. mestu
24.03.2024
Spustaši odlično v novo tekmovalno leto
17.03.2024
Ajda in Sara začeli sezono na stopničkah
17.03.2024
Maks in Anže gosta podkasta KZS
10.03.2024

Zadnje dejavnosti