Tečaj kajaka za odrasle

Namenspoznavanje osnov veslanja
Starostprimerno za vse starosti
KontaktTomaž Globokar
Emailrekreacija@kajak-ljubljana.si

Tečaj kajaka za odrasle

Dobrodošli v rekreativni sekciji!

Za odrasle pripravljamo različne tečaje kajaka, če se ne morete odločiti, kateri tečaj je pravi za vas, nas poiščite in vam svetujemo. Za večje skupine lahko programe prilagodimo vašim željam.

Spoznavanje s kajakom (2 uri)

Tečaj je namenjen prvemu stiku s kajakom. Naučili vas bomo osnovnih kajakaških zavesljajev in vas seznanili z osnovami samo-reševanja. Na koncu vam podelimo diplomo belega vesla, poleg tega dobite tudi koristne informacije o možnostih za nadaljnje organizirano ukvarjanje s tem športom.

cena: 35 €

Mali začetni tečaj kajaka (6  ur-3 dni)

V treh dneh tečaja kajaka na reki Ljubljanici se lahko naučite široke palete osnovnih zavesljajev, ki so še kako pomembni, če se želite ukvarjati s tem čudovitim športom. Poleg zavesljajev vas naučimo tudi varnega in odgovornega uporabljanja voda ter dostopov do njih.

cena: 90 €

Začetni tečaj kajaka (10 ur – 5 dni)

Zasnovan je deset urni tečaj na mirni vodi, ki ga bo na Kajak kanu klubu Ljubljana vodil licencirani učitelj ali trener kajaka. Na njem tečajniki poglobljeno predelajo osnovno kajakaško znanje. Vadbene skupine so velike od 3 do 8 oseb na enega vaditelja. Vsebinsko je tečaj razdeljen na pet dni po dve uri. Zadnji dan  se opravi izpit za udeležence v sklopu mednarodnega projekta Euro Paddle Pass.

Vsi tečaji se izvajajo v toplejših mesecih, v torek in četrtek v popoldanskem terminu.

cena: 150 €

Podpirajo nas: