Sara, Simon in Lucien spust začeli z zmagami

V Tacnu so pripravili prvo letošnjo tekmo v spustu. Z lepimi uspehi je nastopila tudi množica kajakašev in kanuist našega kluba. Zmage so si priveslali mladinka Sara Globokar, član Simon Oven in mlajši deček Lucien Požlep.

Mladinci, člani in veterani so veslali od Medvod do Tacna. Najboljša mladinka je Sara Globokar, mladinec Tjaš Til Kupsch je bil drugi, tretji pa Blaž Mihelič. Mohor Hrovatiček je bil deseti. Kanuist mladinec Aljaž Marko Golob je bil drugi. Med člani je suvereno zmagal Simon Oven pred Anžetom Urankarjem. Nastopili so tudi štirje veterani, Borut Tuma je bil peti, Matej Brecelj šesti, Marjan Zgonc deveti in Dag Flajs deseti.

Deklice in dečki so se pomerili na razdalji od Vikrč do Tacna. Starejša deklica Pija Ana Grzin je bila druga, takoj za njo na tretjem mestu pa Maša Simončič. Med starejšimi dečki je bil kajakaš Jernej Kramer četrti, Urban Prevc sedmi in Anu Om Borak Shrestha deveti. Med mlajšimi deklicami je bila Eva Debeljak peta. Zmago med mlajšimi dečki si je priveslal kajakaš Lucien Požlep. Pino Kovač je bil peti, Leon Klavžar sedmi, Tom Julian Kupsch deseti, Jaka Simončič petnajsti, Oskar Geršak Kovačič sedemnajsti, Luka Debeljak devetnajsti, Maks Šarvari dvajseti.

Čestitamo in se veselimo naslednjih tekem!

Rezultati, Medvode

Rezultati, Vikrče

Zadnje novice

Anže, Ana, Simon … EP junaki
21.05.2023
Eva, Ajda in Marko reprezentanti v slalomu
30.04.2023
Anže državni prvak na 200 m
28.04.2023
Dominantni v sprintu in spustu
17.04.2023

Zadnje dejavnosti