Spustaši odlično v novo tekmovalno leto

Članice in člani Kajak kanu kluba Ljubljana, ki tekmujejo v spustu in sprintu na divji vodi, so se 16. marca pomerili na otvoritveni tekmi od Medvod do Tacna, mlajši pa od Vikrč do Tacna. Kot je že tradicija, so bili naši člani v ospredju.

Vso zimsko sezono so se zavzeto pripravljali na različnih napravah in prizoriščih tako v domačem klubu, po vsej Sloveniji in v tujini. Zavzeto delo se kaže v spodbudnih rezultatih.

Med mladinci je bil Jan Jančar četrti, Aljaž Stanonik sedmi, Jernej Kramer osmi, Žiga Stanonik enajsti … Med člani je zmagal Tjaš Til Kupsch z absolutno najhitrejšim časom, Blaž Mihelič je bil drugi in Blaž Anžlovar osmi. Članica Živa Jančar je bila druga.

Kanuist Marko Aljaž Golob je zmagal med kanuisti, Mohor Hrovatiček je bil peti. Mladinke so se zvrstile od 2. do 6. mesta, srebrni Špeli Marinko se je na podijumu pridružila tretja Alma Medjugorac Menendez.

Tekmovali so tudi veterani, med najhitrejšimi je bil Borut Tuma na šestem mestu. Matej Brecelj je bil deveti in Dag Flajs deseti. Marjan Zgonc je bil štirinajsti.

Rezultati so na povezavi

Spodaj so utrinki s priprav, fotografirala je Živa Cankar

Zadnje novice

Tacen 2024: Eva na vrhu
21.04.2024
Eva v Solkanu na 3. mestu
24.03.2024
Ajda in Sara začeli sezono na stopničkah
17.03.2024
Maks in Anže gosta podkasta KZS
10.03.2024

Zadnje dejavnosti