Eva Terčelj slalomska državna prvakinja 2023

V Solkanu so 26. avgusta izpeljali člansko državno prvenstvo v slalomu, ki bi sicer moralo biti v poplavljenem Tancu, a je bilo seveda prestavljeno. Kajakašice in kajakaši našega kluba so se izkazali z odličnimi predstavami.

Eva Terčelj je nova članska državna prvakinja. Ajda Novak je bila šesta. Med kajakašicami do 16 let je Pija Grzin osvojila tretje mesto, Veronika Klemenčič je bila peta. Sara Globokar je bila med kajakašicami do 18 let na četrtem mestu.

Drugo mesto pri kajakaših do 23 let je osvojil Ulan Valant, kar je zadoščalo za 6. čas med člani. Marko Petek je bil šesti v U23, med člani pa 12. Nastopil je tudi specialist za tako rekoč vse kajakaške discipline Anže Urankar in v članski konkurenci osvojil 21. mesto. Jan Jančar je bil med kajakaši do 16 let na četrtem mestu, Gašper Krvic je bil peti, Jernej Kramer 10., Aljaž Grzin 14.

Med kanuisti do 16 let je bil Aljaž Marko Golob četrti, Aljaž Grzin šesti in Mohor Hrvatiček sedmi.

Razveseljujejo tudi rezultati ekipnih voženj. V članski konkurenci so zmagale kajakašice našega kluba v postavi Eva Terčelj, Sara Globokar in Ajda Novak. V moški članski ekipni konkurenci so bili Ulan Valant, Anže Urankar in Marko Petek drugi.

Kajakaška ekipa v postavi Jan Jančar, Gašper Krivic in Anže Robič je bila sedma. V mladinski konkurenci so bili kajakaši v postavi Jan Jančar, Gašper Krivic in Jernej Kramer na tretji stopnički.

Čestitke vsem dobitnikom medalj in vsem nastopajočim!

Rezultati

Zadnje novice

Tacen 2024: Eva na vrhu
21.04.2024
Eva v Solkanu na 3. mestu
24.03.2024
Spustaši odlično v novo tekmovalno leto
17.03.2024
Ajda in Sara začeli sezono na stopničkah
17.03.2024

Zadnje dejavnosti