Pija Ana, Jan in Aljaž državni prvaki

V Tacnu so 9. septembra, le mesec po poplavah, ki so uničile tacenski poligon, pripravili državno prvenstvo za mlajše kategorije in slovenski pokal. Mladi upi Kajak kanu kluba Ljubljana so nastopili odlično in osvojili kar tri državne naslove, prav tako sta ekipi kajakašev osvojili ekipni kroni v kajaku.

Kajakaš Jan Jančar je s prednosti skoraj štirih sekund zmagal med starejšimi dečki pred klubskim kolegom Jernejem Kramerjem. Juri Žemva Privšek je bil četrti, Mark Špilek 19., mesto za njim je svojim Jakov Horjak. Aljaž Grzin je bil drugi med starejšimi dečki v kanuju, Mark Špilek je bil tretji.

Pija Ana Grzin je s prednosti skopraj treh sekund zmagala med starejšimi deklicami.

Tudi najhitrejši mlajši deček je iz našega kluba, državni prvak je Aljaž Grzin, drugo mesto je osvojil Lucian Požlep. Leon Klavžar je bil šesti, Tom Julijan Kupsch deseti in mesto za njim Jon Zupančič.

Imenitno predstavo so dečki dopolnili z ekipnimi vožnjami. Med starejšimi dečki so si zmago priveslali Jan Jančar, Juri Žemva Privšek in Jerenj Kramar, ekipa Ljubljana 2 v postavi Mark Špilek, Tom Julijan Kupsch in Jon Zupančič je osvojila peto mesto. Tudi med mlajšimi dečki so slavili člani ekipe našega klubu v postavi Aljaž Grzin, Lucian Požlep in Leon Klavžar.

Rezultati: http://www.timing-mojstrana.com/9-9-2023-tacen-dp-in-slovenski-pokal-za-mlajse-kategorije-v-slalom-mladi-upi-2023/

Zadnje novice

Tacen 2024: Eva na vrhu
21.04.2024
Eva v Solkanu na 3. mestu
24.03.2024
Spustaši odlično v novo tekmovalno leto
17.03.2024
Ajda in Sara začeli sezono na stopničkah
17.03.2024

Zadnje dejavnosti